Introductie
van de Familie

Lichtgewicht | Instelbaar | Configureerbaar Bekijk de Action5 Vouwframe video Bekijk de Action5 Vastframe video

Introductie van de nieuwe Action5. Handbewogen rolstoelen voor dagelijks gebruik. Ontworpen voor gebruikers en clinici.

De Invacare Action5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op zoek is naar een rolstoel met goede rijeigenschappen, veel keuzemogelijkheden biedt en daarnaast gemakkelijk opvouwbaar en licht & compact is om mee te nemen of op te bergen.
rolstoel

Personaliseer je rolstoel

De Action5 Vouwframe & Action5 Vastframe geven je de vrijheid om een stoel te ontwerpen die past bij jouw persoonlijkheid. Er is een grote verscheidenheid aan kleurenopties beschikbaar. Gebruik de selectiehulp om jouw ideale combinatie te vinden.

Accent kleuren*

* Let op kleuren kunnen iets afwijken van de hierboven getoonde

Kwaliteit en stijl

De Action5 heeft vele kenmerken en opties die ervoor zorgen dat de stoel aansluit bij jouw lifestyle. Daarnaast is de Action5 combineerbaar met andere producten en onderdelen uit de Invacare range, zoals bijvoorbeeld de Alber hulpaandrijvingen. De Action5 heeft de prestigeuze Red Dot Award gewonnen voor product design.
rolstoel te koop
1/6

Instelbare zitting

De zitting kan ingesteld worden door middel van klittenband. Ook kan de achterwielpositie ingesteld worden. Aan de onderkant van de zitting bevindt zich een vakje voor het opbergen van bijv. je sleutels of telefoon.

lichtgewicht rolstoel opvouwbaar
2/6

Beensteun opties

De beensteunen kunnen gemakkelijk naar binnen/buiten worden gedraaid met de 70, 80 of 90˚ beensteunen, comfort beensteunen of amputatiesteunen. Er zijn ook 80˚vaste beensteunen beschikbaar.

transportrolstoel
3/6

Wegzwenkbare en uitneembare armsteunen

Er zijn diverse mogelijkheden voor de armsteunen. Zo zijn er uitneembare armsteunen of wegzwenkbare die gemakkelijk achterover geklapt kunnen worden voor bijv. het maken van een transfer. Daarnaast is een hemi armsteun een optie.

opvouwbare rolstoel kopen
4/6

Rugbekleding

De rugbekleding van de Action5 heeft een opbergvakje en reflectiestreepje voor betere zichtbaarheid.

lichtgewicht rolstoel kopen
5/6

Lichtgewicht spatborden

De spatborden zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal. Ze kunnen gemakkelijk uitgenomen worden om bijv. schoon te maken.

handbewogen rolstoel
6/6

Aantrekkelijke voorwielen

De lichtgewicht voorwielen geven de rolstoel een sportief, aantrekkelijk uiterlijk. Verkrijgbaar in 4"-7", met accentkleuren in zilver, paars of blauw.

opvouwbare lichtgewicht rolstoel kopen

Gebruikersreviews

lichte rolstoel

Richard Peters

"De stoel biedt vele mogelijkheden. Het voelt als een aanvulling voor mij. Ik kan weer doen wat ik wil"
rolstoel inklapbaar

Sarah Williams

"Een ideale oplossing voor mijn lifestyle".
Ontdek een stoel die betrouwbaarheid en comfort combineert met instelbaarheid en configureerbaarheid. De Action5 is vanaf nu verkrijgbaar! Neem contact op met je dealer of klik hieronder.