Najbolji odbabir
za vaš životni stil

Novi Invacare Action 5
produžetak vaše osobnosti
Pogledaj video

Upoznaj novi Invacare Action5

Invacare Action5 aktivna kolica sa izborom raznih konfiguracija idealna su za visoko aktivne korisnike. Zbog voznih karakteristika i lagane konstrukcije osiguravaju jednostavno rukovanje, skladištenje i transport.
vrste invalidskih kolica

Učinite ih individualnim

Action 5 pruža slobodu odabira konfiguracije koja vam najbolje pristaje. Široka paleta boja okvira sa mogučnošću selektiranja idealne kombinacije koja vam odgovara.

Naglasak na boju*

* Navedene boje okvira mogu se neznatno razlikovati od boja koje su prikazane.

Kvaliteta i Stil

Action 5 nudi niz karakteristika i opcija važnih za vaš zivotni stil i svakodnevne aktivnosti. Škare kolica su kompatibilne sa ostalim invacare mobility proizvodima.
osnovna invalidska kolica
1/6

Podesivo sjedište

Sjedište je podesivo preko traka, time se osigurava podešavanje težišta. Ispod sjedišta nalazi se mali džep za skladištenje stvari poput mobitela ili ključeva.

jeftini invalidskih kolica za prodaju
2/6

Opcije oslonca za stopala

Oslonci za stopala mogu se pomicati u smjeru prema van od okvira ili prema unutra. Prednja zakrivljenost okvira oslonca za stopala mogućaja je u varijanti 70,80 ili 90 stupnjeva, opcija elevacijskog oslonca ili potpora za bataljak za osobe s amputacijom.

invalidska kolica za domove
3/6

Stranica sa mogućnošću odmicanja ili skidanja

Oslonci za ruke se mogu skinuti ili odmaknuti a postoji i otpuštajuća poluga koja olakšava transfer. Jednostavno namještanje vijaka fiksira oslonac za ruke. Postoji opcija hemi oslonca za ruke.

udobna invalidska kolica
4/6

Presvlaka naslona za leđa

Presvlaku naslona za leđa odlikuju dvije karakteristike; džep kao standardna oprema sa reflektirajućom oznakom za sigurnost korisnika

invalidska kolica za putovanja
5/6

Lagani blatobran

Elegantni blatobrani su lagani radi održavanja male težine samih kolica. Također se mogu jednostavno ukloniti radi čišćenja.

invalidskim kolicima
6/6

Stilizirani prednji kotači

Lagani prednji kotači pružaju sportski izgled i stil. Dostupne veličine su od 4" do 7" - uključujući opciju aluminijskih naplataka kotača - vilice prednjih kotača su dostupne u srebrnoj, ljubičastoj ili u plavoj boji

dobavljači invalidskih kolica

Mišljenja naših korisnika

korisnik invalidskih kolica

Richard Peters

"Ova kolica nemaju granica.Čine se kao produžetak moje osobnosti, dozvoljavaju mi da preuzmem kontrolu nad svojim životom i prigrlim nova iskustva".
žena s invalidskim kolicima

Sarah Williams

"Idealno usklađivanje sa mojim životnim stilom".
Otkrij kolica koja spajaju pouzdanost i udobnost sa stilom, nagrađivana za dizajn. Novi Action 5 je dostupan i možete kontaktirati svog dobavljača ili kliknuti ispod za iskustvo koje idealno odgovara vašem stilu života.