Det perfekte match til din hverdag

Lad den nye MyOn være en del af din personlighed Se videoen

Invacare præsenterer den nye MyOn

Invacare MyOn er designet til den mere aktive bruger, som ønsker en højtkonfigureret kørestol med de bedste køreegenskaber. MyOn er med sin unikke foldemekanisme og lette konstruktion fremtidens kørestol til en aktiv hverdag. MyOn vil med sin lette konstruktion, sikre optimale køreegenskaber samt nem håndtering i forbindelse med transport og opbevaring.

Lad stolen vise din personlighed

Der tilbydes en bred vifte af farver, når du skal designe MyOn til at passe til din personlige stil. Vælg din favorit farvekombination og se resultatet lige her.

Kontrastfarver

* Vi gør opmærksom på, at farverne kan afvige let fra farverne vist ovenfor

Kvalitet og design

Ud over at være kompatible med andre Invacare produkter, har den nye MyOn kørestol også allerede vundet Red Dot Award 2015, en af de mest prestigefyldte designpriser.
1/6

Justerbart sæde

Tilpasning af sædet kan nemt foretages ved hjælp af sædestropperne, således kan du nemt finjustere dit balancepunkt i stolen. Ydermere er MyOn designet med en praktisk lomme, hvor du kan opbevare din telefon, småpenge eller dine nøgler.

2/6

Find den rette benstøtte

Benstøtterne kan svinges enten ind- eller udad. Du kan vælge mellem 70o, 80o eller 90o benstøtter, eleverbare benstøtter eller amputstøtte. Desuden fås en 80o fast forramme for de mere aktive brugere.

3/6

Swing-away og aftagelige armlæn

Den enkle armlænslås og den lette armlænsjustering, sikrer, at armlænet kan blive på stolen, når dette er vippet tilbage. Dermed sikres en nemmere forflytning ud og ind ad stolen. Armlænene kan enkelt fjernes eller vendes. Der tilbydes hemiarmlæn som option.

4/6

Rygslag

MyOn's rygslag har to vigtige funktioner: En praktisk lomme til opbevaring af personlige ejendele samt en refleksstribe på betrækket for bedre synlighed og dermed øget sikkerhed for dig.

5/6

Letvægtsskærme

De stilfulde skærme er yderst lette, og er med til at holde stolens samlede vægt på et minimum. Skærmene er aftagelige, og du kan derfor nøjes med at anvende disse, når det er højst nødvendigt; enten på grund af vejret eller vejforhold.

6/6

Stilfulde forhjul

De lette forhjul sikrer et sporty og elegant look. De fås fra 4 "til 7" inkl. aluminium soft roll som option. Du kan vælge mellem tre farver på dit forhjulsophæng: sølv, lilla og turkis (Kontrastfarver)

Hvad siger brugerne?

Richard Peters

"Denne stol er uden grænser. Det føles som en naturlig del af mig. Den giver mig mulighed for at have kontrol over mit liv og dermed få nye oplevelser."

Sarah Williams

"Det ideelle match til min aktive livsstil."
Gå ikke på kompromis med stabilitet, komfort og design. Oplev fordelene ved den nye Invacare MyOn og mærk, hvordan det er at have en kørestol, som du kan være stolt af. Kontakt din lokale firma for at få præsenteret MyOn.