Introductie
van de Family

Lichtgewicht | Verstelbaar | Configureerbaar Bekijk de Action5 video Bekijk de Action5 Rigid video

Behoort tot de medium actieve manuele rolstoelen.
Ontworpen voor gebruikers en clinici.

De Invacare Action5 is ontworpen voor actieve gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare stoel met geweldige rijprestaties. Met zijn betrouwbaar design kan het Action5 assortiment tegemoet komen aan verschillende behoeften en vereisten vanwege de uitgebreide configureeropties.
rolstoel

Personaliseer je rolstoel

De Action5 & Action5 Rigid geven je de vrijheid om een stoel te ontwerpen die past bij jouw persoonlijkheid. Er is een grote verscheidenheid aan kleurenopties beschikbaar. Gebruik de selectiehulp om jouw ideale combinatie te vinden.

Accentkleuren*

* Kleuren kunnen enigszins afwijken van de hier afgebeelde voorbeelden.

Kwaliteit en stijl

De Action5 heeft vele kenmerken en opties die ervoor zorgen dat de stoel aansluit bij jouw levensstijl. Daarnaast is de stoel combineerbaar met andere producten uit de Invacare range. De Action5 heeft de prestigeuze Red Dot Award gewonnen voor product design.
rolstoel te koop
1/6

Instelbare zitting

De zitting kan ingesteld worden door middel van klittenband, wardoor het zwaartepunt kan worden afgesteld. Aan de onderkant van de zitting bevindt zich een vakje voor het opbergen van bijv. je sleutels of telefoon.

lichtgewicht rolstoel opvouwbaar
2/6

Beensteun opties

De beensteunen kunnen gemakkelijk naar binnen/buiten worden gedraaid met de 70o, 80o of 90o beensteunen, comfort beensteunen of amputatiesteunen. Daarnaast is er een 80˚vast voorframe beschikbaar voor onafhankelijke gebruikers.

transportrolstoel
3/6

Wegzwenkbare en afneembare armsteunen

Armsteunen kunnen afgenomen of omgedraaid worden. De hendel helpt bij transfers. Een eenvoudige schroefinstelling zorgt ervoor dat de positie van de armsteun vastgezet kan worden wanneer deze naar achteren wordt gebracht. Daarnaast is de hemi armsteun beschikbaar als optie.

opvouwbare rolstoel kopen
4/6

Rugbekleding

De rugbekleding van de Invacare Action5 heeft een opbergvakje en reflectiestreepje voor betere zichtbaarheid.

lichtgewicht rolstoel kopen
5/6

Lichtgewicht spatborden

De spatborden zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal om het totale gewicht van de stoel tot een minimum te beperken. Ze zijn eenvoudig afneembaar om bijvoorbeeld schoon te maken.

handbewogen rolstoel
6/6

Stijvolle voorwielen

De lichtgewicht voorwielen geven de rolstoel een sportief, aantrekkelijk uiterlijk. Verkrijgbaar in 4"-7", met accentkleuren in zilver, paars of blauw.

opvouwbare lichtgewicht rolstoel kopen

Gebruikersreviews

lichte rolstoel

Richard Peters

"Deze stoel kent geen grenzen. Het voelt als een aanvulling van mezelf, waardoor ik de controle over mijn leven kan nemen en nieuwe ervaringen kan omarmen.".
rolstoel inklapbaar

Sarah Williams

"De ideale match voor mijn actieve levensstijl".
Ontdek een stoel die betrouwbaarheid en comfort combineert met instelbaarheid en configureerbaarheid. De Action5 is vanaf nu verkrijgbaar! Neem contact op met je dealer of klik hieronder.